Că orice tânăr antreprenor am pornit de la un vis.

Vreau să am un impact. Vreau să ajut lumea în mod real. 

Scopul echipei noastre este să facem lumea să se simtă mai bine; ne dorim să contribuim la bunăstarea generală a oamenilor. Totul a început de aici și s-a materializat în niște adevărate minuni inginerești de pus în încălțăminte numite Foot Supports. De ce am ales tocmai asta? 

În primul rând pentru că funcționează. Le port personal de mai mult de 2 ani și simt diferența. Prima oară când am făcut balance testul, am rămas impresionat când, corpul meu, aproape instantaneu, a căpătat un echilibru și o stabilitate de neclintit. 

Produsul este simplu, practic și instantaneu. Senzația de aliniere a corpului și îmbunătățirea posturii sunt reale și pot fi simțite imediat cu purtarea suporturilor plantare Foot Supports. Acest aspect îl face să fie un produs de încredere care își menține promisiunile. 

Cunoscându-l pe Joe Polifroni, fondatorul Foot Supports din Nouă Zeelandă, am descoperit câte milioane de dolari au fost investite în cercetare și câtă știință stă în spatele acestor suporturi plantare. Acest lucru m-a făcut să înțeleg mai bine cum funcționează în mod real și să am încredere maximă în calitatea produsului. 

Cea mai mare confirmare am avut-o vorbind cu medicii și cu pacienții lor; am fost încântat să descopăr impactul pozitiv major pe care l-au avut suporturile plantare Foot Supports asupra vieții oamenilor de toate vârstele, ajutând-ui să trateze sau să prevină tensiunea articulară prin îmbunătățirea posturii și a alinierii corpului. 

Ulterior am aflat că un ortoped român, Georg Alzner, a inventat în 1948 primele suporturi plantare, lucru care a revoluționat percepția și tratamentul afecțiunilor articulare și problemelor de biomecanică a corpului. Sunt mândru de acest lucru și îmi doresc să duc povestea mai departe. 

De când am început să comercializam produsul în România, primim feedback pozitiv zilnic; acesta este motivul principal pentru care continuăm să facem ceea ce facem. 

Uite ce zic alții despre suporturile plantare Balance Foot Supports:

FootSupports mi-au schimbat radical viața. După aproape un an de purtare, problemele pe care le aveam cu spatele aproape că au dispărut, inclusiv durerile. Pe lângă asta, postura, mersul, echilibrul, au fost treptat corectate. Mulțumesc mult, footsupports!!

Andrei B.

Din cauza jobului care ma tine in picioare toata ziua am inceput sa am dureri de spate si o pozitie incorecta. Foot Supports mi-a rezolvat problemele, sunt confortabili iar acum le simt lipsa daca ii uit o zi acasa.

Corina C.

Port zilnic suporturile plantare și  simt excelent. Echilibrul și postura corpului mi s-au schimbat instantaneu. Recomand cu căldură

Marilena Gh. 

Sunt minunați!
M-au salvat de durerile de spate!

George G.  

Am rămas uimită de efectele lor…acum, durerile lombare sunt o amintire!!! Mulțumesc!

Andra I. 

Mood and body improvement. Real life savers.

Fabio C. 

Vrei să devii distribuitor?

Copyright © 2023 Foot Balance Supports