Termeni și condiții

Condiții generale pentru utilizarea site-ului www.footsupports.ro
Ultima actualizare: Ianuarie 2023

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil că la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezențele condiții generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.footsupports.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Foot Balance Supports S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin această toate drepturile de autor și cele brevetate sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Mărcile, logo-urile, caracterele și alte mărci de serviciu (denumite în mod colectiv „Mărci”) ce apar pe acest website aparțîn Foot Supports Internațional Limited. Este strict interzisă folosirea/folosirea defectuoasă a Mărcilor ce apar pe acest website, sau în orice alt context pe acest website, cu excepția celor prevăzute în acest document. De asemenea, va aducem la cunoștință că Foot Supports Internațional Limited își va exercită în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

Toate informațiile, produsele sau aplicățiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. Foot Balance Supports S.R.L, care își rezervă dreptul de a modifică conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.footsupports.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de www.footsupports.ro. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. Foot Balance Supports S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii www.footsupports.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găși informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.footsupports.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagină. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.footsupports.ro pentru folosință dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.footsupports.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimtamântul explicit al reprezentanților www.footsupports.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. Foot Balance Supports S.R.L. nu va acordă nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistentă pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, S.C. Foot Balance Supports S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.footsupports.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.footsupports.ro nu poate constitui o oferta fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea S.C. Foot Balance Supports S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

S.C. Foot Balance Supports S.R.L. nu poate garanta că prezențele pagini nu conțîn erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. Foot Balance Supports S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagină de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, această are că scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicățiilor disponibile pe site.

Natură informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. Foot Balance Supports S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURĂ CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. Foot Balance Supports S.R.L. utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea să. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplică condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. Foot Balance Supports S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.footsupports.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. Foot Balance Supports S.R.L.; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către S.C. Foot Balance Supports S.R.L. a cererilor, întrebarilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagină Contact din site); alte activități întreprinse de S.C. Foot Balance Supports S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. Foot Balance Supports S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Vrei să devii distribuitor?

Copyright © 2023 Foot Balance Supports